Hoppa till innehåll

bison entreprenad ab

Om oss

Bison Entreprenad AB är ett företag som grundades år 2022 av Christofer Bogren i Uppsala. Vi är specialiserade på dränering och markarbeten i Uppsala, Storvreta, Knivsta, Sigtuna med omnejd.

Behöver ni hjälp med markarbeten, husdränering, tomtplanering, husgrunder, sten & berg-spräckning eller liknande så är ni varmt välkomna att kontakta oss för en offert.

Kontakta Bison Entreprenad AB:
Telefon: 0701480409
E-post: bisonentreprenad@gmail.com


Org.nr: 559379-2202

Bison i UNT

Vad gör Bison Entreprenad?

Bison Entreprenad AB hjälper dig med husdränering, tomtplanering, husgrunder och berg-spräckning.

Vilka är Bison Entreprenad?

Bison Entreprenad är ett företag som grundades år 2022 av Christofer Bogren i Uppsala. Vi hjälper till med flera typer av markarbeten i Uppsala, Knivsta, Storvreta och Sigtuna med omnejd.

Vad ingår i markarbete?

Bison Entreprenad utför flera olika typer av markarbeten som dränering, tomtplanering, schaktning med mera. Kontakta oss för att få reda på mer!

Vad kostar markarbete per timme?

Eftersom det finns flera olika typer av markarbeten och det ofta styrs av vilket arbete som ska utföras i kombination med markförhållanden på tomten så tar vi gärna ett samtal tillsammans med er för att ta fram en offert.

Kan man lita på Bison Entreprenad?

Ja, vi har goda referenser och omdömen. Vi tar gärna ett samtal med er för att ni ska känna er trygga med att välja rätt entreprenad.