Hoppa till innehåll

Få offert på prisvärd dränering i Uppsala med omnejd

husdränering i uppsala

dränering uppsala

Letar du efter pålitlig och professionell hjälp med dränering och husgrunder i Uppsala? Då har du kommit rätt! Vi på Bison Entreprenad är specialister på dränering och husgrunder, och vi hjälper gärna till med allt från analysering och rådgivning till fullständig installation av dräneringssystem.


Vi använder Pordrän!
Vatten som sjunker ned i marken efter till exempel regnväder måste hindras att nå källarväggen.Pordrän skivans goda dränerande förmåga hindrar vatten att tränga in till källarväggen.Pordrän– skivan består av stora hoplimmade cellplastkulor som skapar stora hålrum i skivan där vattnet effektivt dräneras ned till dräneringsröret med en minimal spridning in mot källarväggen.
Läs mer om Pordän här

Med flera års erfarenhet av dräneringsarbete har vi hjälpt många kunder i Uppsala och runtomkring att lösa markarbeten samt problem med fukt. Vi använder oss av de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa att ditt dräneringssystem fungerar effektivt och håller länge.

Vi förstår att varje kunds behov är unika, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just dina behov och din budget. Vi är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten.

Oavsett om du behöver hjälp med dränering av din bostad eller ditt företags fastighet, så är vi här för att hjälpa dig.

Så om du letar efter pålitlig och kvalitativ hjälp med dränering och husgrunder i Uppsala, tveka inte att kontakta oss på Bison Entreprenad. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skydda ditt hem eller företags fastighet mot fuktrelaterade problem och utföra flera typer av markarbeten.

Vad kostar en dränering?

Eftersom det finns flera olika typer av markarbeten och det ofta styrs av vilket arbete som ska utföras i kombination med markförhållanden på tomten så tar vi gärna ett samtal tillsammans med er för att ta fram en offert.

Hur lång tid tar en dränering?

Priset på en husdränering är olika beroende på markförhållanden och hur mycket arbete som behövs utföras.

Hur gör man en dränering?

En dränering görs förenklat förklarat genom att gräva runt huset, lägga på dränerande grus, dräneringsrör, mer grus och fiberduk för att skydda din källare och husgrund från mögel, vattenskador och fukt.

Hur fungerar dränering?
Dränering är en process som används för att avlägsna överskott av vatten från marken eller byggnader. Detta görs genom att installera en dräneringssystem som leder bort vattnet från området.

Det finns olika typer av dräneringssystem som kan användas beroende på behovet. Ett vanligt moment är där en grävning görs runt området som behöver dräneras och fylls med dräneringsmaterial som grus eller sand. Vattnet rinner sedan ner i dräneringsgraven och bort från området.

Det är viktigt att anlita professionella dräneringsföretag för att säkerställa att dräneringssystemet installeras korrekt och effektivt. På så sätt kan man förebygga skador och problem orsakade av överskott av vatten.

mark-entreprenad